12.5.2014

Aikuisten karkkipäivä

Merkinnän kirjotuskenttä ammottaa tyhjyyttään. Sen lisäksi myös pää lyö tyhjää. Sen siitä saa kun tulee vähänkää pitempi tauko bloggailuun, yhtäkkiä sitä ei enää osaakkaan tehdä. Eiköhän tää kuitenkin tästä vielä.

Yllättävän lepsusti oon ottanu vastaan kasiluokan vikat kokeet. Ehin jo huhtikuun lopussa varautua henkisesti järkyttävään koepommiin, jota ei sitten tullukkaan! Joko oon kehittyny stressinsietokyvyssä tai sitten opettajat säälii meitä. Valitten mieluusti ton ensimmäisen..

Äitienpäiväki sujahti ohi tuosta vaan. Olin kaverilla yötä ja kakut ja kortit jäi tekemättä. Joo, ensvuonna uus yritys :D

Eniveis, leivontajuttuja ei oo näkyilly blogissa pitkään aikaan. Syytä ei varmaan tarvii erikseen kertoa, mutta tässä nyt jotain pientä muutaman viikon takaa.



Vaahdota vaniljakastike kovaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon rouhitut karkit, suklaakastike ja liitsattu banaani. Anna vetäytyä hetki kylmässä ja jaa annosmaljoihin.


Tää oli tosi hyvää. Kivaa vastapainoa niille peruskarkeille!
Älkää kysykö huulirasvoista. Ne nyt vaan näytti niin kivoilta tohon muutenkin niin pinkkiin pläjäykseen.....


Tää kevät on aika kriisiaikaa niin koulussa, täällä blogin puolella kun mun omassa päässäni. Tuntuu, että kun koulu loppuu, loppuu myös kaikki muukin inhottava stressaus. Joten sitä ootellessa! Eihän siihen ookkaan enää kun 13 päivää! Tai siis tarkemmin sanottuna jälellä on enää 13 koulupäivää ennen kesälomaa.

Mää yritän löytää jonkun selityksen tälle mun perjantai-maanantai bloggausrytmille. Siihen asti, heidolei ja jälleen, kivaa viikkoa!

xTellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥