9.8.2013

Pannukakkutalo

Oululla jatketaas! :D


Liikennepuistosta suunnistettiin kävellen torinrantaan, ja kun kaikilla jo hitusen masussa kurni, niin päätettiin äitin suosittelemana suunnata nokka kohti Pannukakkutaloa! Virheeksi sitä ei voi kutsua.

Pikkusilla meinas jalat väsyy kesken matkan, mutta onneks oli skootti mukana! Kiitos kuulukoon Akelle :D

Matkan varrelta löyty roimasti hyviä kuvauspaikkoja! Tosiaan, kuvilta ei säästytty sillonkaan, mutta eikös se ookki vaan postitiivinen asia, että muistot säilyy? ;)

Ilmeet eivät ole se paras asia tässä kuvassa, mutta kai tänne samtaims pitää näitä ei niin edustavia- kuvia laittaa! :D

Hetken kuluttua alkoikin punaset aitat jo näkyä, perillä! Oli sielläki kaikennäköstä kamaa myynnissä, kuten...

..tämä. Rakastuin... :D

Ooooh. Voisin kuolata tuota tässä näytöllä vaikka koko ajan. Se on hyvän näköstä, mutta vielä paremman makusta. Voittaa jopa mun tekemän pannarin. Vinkkinä vaan, että perustinpa tänne meillekkin eilen tilapäisen pannukakkutalon, siitä lisää myöhemmin! ;)

Tilattiin siis Impin kans puokkii tommonen aikuisten kokone, ja tuntu ku ois syöny koko maapallon. Olin ihan täys! :D Tuo meiän maku oli muistaakseni pannuakku mansikka jäätelöllä, mutta niitä oli vaikka mitä. Oli vaahtiksilla, strösseleillä, tavallisella-ja valkosuklaalla, oli suolasia, poron ja leipäjuuston mausteilla ja kaikkea maan ja taivaan väliltä! SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!


Herkutteluhetken jälkeen me lampsittiin Impin kans ottamaan kuvia. Sis ihan huippua oli vaan istua tuossa laiturilla vai mikä toi nyt on, ja kahtella siniselle merelle pienen tuulenviren heilutellessa hiuksia, ihanaa! Elämän pitäs aina olla tämmöstä :D

Satamassa sai iihania kuvia! Otettiin varmaan miljoona kuvaa joka paikasta, mutta onneks niitä osaa poistella ronskilla kädellä.

Tuossa oisin voinu seisoa vaikka koko loppu elämäni. Tuuli hulmutti hametta, aurinko paisto kuumasti ja meri näytti niin houkuttelevalta.


Hei, nyt käy niin että nää kuvat ei tosiaankaan 'mahu' tähän postaukseen (jos plussaa kotonakin otetut vesikuvat! :D (ja ne haluan ehottomasti näyttää teille...)) joten tästä tulee kolmiosainen!:D


Näkyillään taas! Pysykää kuulolla! :)



PS nauttikaa lomasta, enää kolme päivää!!! :oooo (meillä alkaa koulu tiistaina...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa Piece of cake -blogin kommenttiboxiin! Tänne voit lähettää kysymyksiä, mietteitä, kehuja, RAKENTAVAA kritiikkiä, ehdotuksia jne. Vahvistan kommentit ennen niiden julkaisua. Ilkeät, asiattomat ja loukkaavat kommentit menevät suoraan roskapönttöön!

KIITOS♥